Reparaties

Als er een enkel ruitje kapot gaat in een groot glas in lood paneel, is het mogelijk om dit kapotte ruitje te vervangen zonder het complete paneel te demonteren. Wij voeren met de grootste zorg, reparaties uit bij u aan huis. In sommige gevallen is het beter of gemakkelijker om toch het complete paneel of deur mee naar de werkplaats te nemen om daar de reparatie uit te voeren.

Restauratie

Met het restaureren van een glas in lood paneel, geef je dit weer een nieuw leven. Door de restauratie zal het glas in lood paneel weer jaren mee kunnen gaan.

Bij het restaureren van het paneel worden alle glasstukjes uit het oude lood gehaald, goed en zorgvuldig schoongemaakt en weer opnieuw in het lood gezet. Eventuele kapotte ruitjes worden natuurlijk vervangen. Het geheel wordt weer met speciale glas-in-lood-kit aan twee zijden dichtgemaakt, zodat het paneel weer als nieuw eruitziet en wind- en waterdicht is.

Brandschilderen

Ook brandschilderen behoort tot de mogelijkheden. Hiermee geef je diepte en meer expressie aan een glas in lood paneel. Zelfs de kleinste details kunnen worden weergegeven.

Informeer naar de mogelijkheden.

Glasverlijmen

Ook op gebied van verlijmen van glas, dit wil zeggen glas op glas lijmen, hebben wij de nieuwste technieken in huis. De lijmen die wij gebruiken zijn lang getest en bewezen in de professionele wereld van glaskunst. De meeste lijmen worden geel van kleur na verloop van tijd door de invloed van UV straling. De lijm die wij gebruiken doet dit absoluut niet. De doorkijk van het glas blijft gewaarborgd en is onzichtbaar aanwezig.

Deze verlijm technieken worden veel gebruikt op grote raampartijen of scheidingswanden tussen twee ruimtes in. Bij ons in de werkplaats is een glasplaat met daarop verschillende soorten glas verlijmd. Hier is duidelijk te zien dat de lijm geen invloed heeft op de doorkijk en de structuur van het glas.

Informeer naar de mogelijkheden.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten